مرکز مطالعات و تحقیقات هرمز (پژوهشکده هرمز)

ArEn

بازدید ریاست محترم دانشگاه هرمزگان از غرفه دستاوردهای علمی پژوهشکده هرمز

ریاست محترم دانشگاه هرمزگان روز شنبه مورخ 12 آذر ماه 1401 از غرفه پژوهشکده هرمز در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار در استان هرمزگان بازدید نمودند. در این بازدید جناب آقای دکتر رحمانی ریاست محترم پژوهشکده هرمز درباره دستاوردهای علمی و تخصصی پژوهشکده توضیحاتی را ارائه نمودند. همچنین جناب آقای دکتر نوید احمدی نسب عضو هیأت علمی پژوهشکده هرمز به معرفی محصولات تولید شده این پژوهشکده در حوزه زیست فناوری پرداختند. همچنین جناب آقای دکتر سید محمد حسینی مدیریت محترم امور پژوهش و فناوری و جناب آقای دکتر فریبرز محمدی مدیر محترم کارآفرینی و ارتباط با جامعه نیز از غرفه پژوهشکده هرمز بازدید نمودند.

بازدید امروز: 11    بازدید کل: 1968