مرکز مطالعات و تحقیقات هرمز (پژوهشکده هرمز)

ArEn

نشست علمی امکان سنجی کاربرد کود زیستی (پسماند ماهی) در کشت‌های گلخانه‌ای

نشست علمی امکان سنجی کاربرد کود زیستی (پسماند ماهی) در کشت‌های گلخانه‌ای روز دوشنبه مورخ 7 آذرماه 1401 در پژوهشکده هرمز دانشگاه هرمزگان با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده هرمز و دانشکده کشاورزی دانشگاه هرمزگان برگزار گردید.

نشست علمی امکان سنجی کاربرد کود زیستی (پسماند ماهی) در کشت‌های گلخانه‌ای روز دوشنبه مورخ 7 آذرماه 1401 در پژوهشکده هرمز دانشگاه هرمزگان با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده هرمز و دانشکده کشاورزی دانشگاه هرمزگان برگزار گردید.

در این نشست به معرفی محصول و فرآیند تولید آن، بررسی قابلیت‌ها و محدودیت‌های محصول معرفی شده، معرفی بازار احتمالی محصول و ارائه راهکارهایی به منظور رفع چالش‌های پیش رو در کاربرد محصول پرداخته شد.

در انتهای نشست، پیشنهاداتی در خصوص بررسی توجیه اقتصادی، مطالعات اثرات محیط زیستی و مطالعات کارایی در مقایسه با سایر کودهای بیولوژیک ( در کشت گلخانه‌ای و هوای آزاد) مطرح گردید.

.