پژوهشکده هرمز

ArEn

نشست علمی امکان سنجی کاربرد کود زیستی (پسماند ماهی) در کشت‌های گلخانه‌ای

نشست علمی امکان سنجی کاربرد کود زیستی (پسماند ماهی) در کشت‌های گلخانه‌ای روز دوشنبه مورخ 7 آذرماه 1401 در پژوهشکده هرمز دانشگاه هرمزگان با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده هرمز و دانشکده کشاورزی دانشگاه هرمزگان برگزار گردید.

نشست علمی امکان سنجی کاربرد کود زیستی (پسماند ماهی) در کشت‌های گلخانه‌ای روز دوشنبه مورخ 7 آذرماه 1401 در پژوهشکده هرمز دانشگاه هرمزگان با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی پژوهشکده هرمز و دانشکده کشاورزی دانشگاه هرمزگان برگزار گردید.

در این نشست به معرفی محصول و فرآیند تولید آن، بررسی قابلیت‌ها و محدودیت‌های محصول معرفی شده، معرفی بازار احتمالی محصول و ارائه راهکارهایی به منظور رفع چالش‌های پیش رو در کاربرد محصول پرداخته شد.

در انتهای نشست، پیشنهاداتی در خصوص بررسی توجیه اقتصادی، مطالعات اثرات محیط زیستی و مطالعات کارایی در مقایسه با سایر کودهای بیولوژیک ( در کشت گلخانه‌ای و هوای آزاد) مطرح گردید.

.

0   0